Gear

Mijn camera’s

in de loop der jaren verzamel je als fotograaf toch het een en ander aan apparatuur. Zo ben ik al jaren een Nikon-gebruiker: jaren geleden begonnen met een Nikon D40X, daarna de Nikon D300, D5100, gevolgd door de D600 en als laatste een Nikon D750. Maar ook ben ik sinds een tijdje de eigenaar van een Sony A7R II.

Ik betrapte mezelf er soms op dat ik toch wel vaak zit kijken naar artikelen over nieuwe camera’s en andere apparatuur. Aangezien camera’s verzamelen niet echt een goedkope hobby is en ik ook geen geldboom in de tuin heb staan, heb ik mezelf voorgenomen geen nieuwe camera’s meer te kopen totdat er echt eentje naar de eeuwige jachtvelden is vertrokken (natuurlijk ben ik altijd bereid om nieuwe apparatuur uit te proberen als deze gesponsord wordt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *