Vrij Werk

Pimpshoot met Colin

Vorig jaar zat ik te denken wat voor soort shoot ik wel leuk zou vinden om te doen met Colin in mijn kleine thuisstudio ….

Het idee wat ik kreeg was een pimpshoot … lekker overdreven als een ouderwetse, overdreven amerikaanse pooier. Colin was hiervoor wel te porren. Dus ik ben op zoek gegaan naar de juiste accesoires wat een beetje pimp toch wel nodig heeft … glimmende kleding, pimphoed, wat goud en natuurlijk een wandelstok.

Colin als pimp

Maar er komt binnenkort een vervolg

Deze shoot was leuk om te doen, maar ik vond achteraf het pimp-gehalte nog niet hoog genoeg. Dus op zoek geweest naar nog wat betere accesoires en die heb ik gevonden! Dus binnenkort Colin als pimp 2.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *