Vrij Werk

Peaky Blinders shoot met Mitchell

Nadat ik met Colin al een pimpshoot had gedaan zat ik te bedenken wat voor een shoot ik wilde gaan doen met Mitchell.

Aangezien ik de stijl van de serie Peaky Blinders best wel vet vind werd dat het volgende projectje. Mitchell was hier wel voor te porren, dus opzoek gegaan naar de juiste accesoires en die zijn best nog wel lastig te vinden (voor een leuk prijsje), maar toch een en ander gevonden. Afspraak gemaakt met Mitchell en samen aan de slag gegaan in de kleine thuisstudio.

Mitchell als Peaky Blinder

Volgende shoot met Mitchell

Het is nog even een verrassing wat de volgende shoot met Mitchell wordt, maar ik heb wel wat ideetjes klaar liggen. Hij weet het zelf nog niet wat, maar stribbelt nu wel al een beetje tegen. Maar binnenkort gaan we waarschijnlijk wel weer een shoot doen, tijdens de Corona crisis is er toch voldoende tijd …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *