Workshops

Workshop ‘Small Spaces’

Zoals de titel al verraad gaat het hier om een workshop om foto’s te maken in kleine ruimtes en natuurlijk was dit wederom een workshop bij Frank Doorhof. Het laat je zien dat er ook in kleine ruimtes of een kleine studio hele mooie foto’s gemaakt kunnen worden.

Frank heeft een hele mooie grote studio, maar er zijn wat plekken die wat ‘minder handig’ zijn. Juist niet voor deze workshop want in deze workshop wordt er gekeken hoe we dat soort plekken juist optimaal kunnen gebruiken. De studio van Frank is in een vorig leven een koninkrijkszaal van de jehova getuigen geweest en hierdoor is er aan een kant van de studio een podium. Naar dit podium loopt een trappetje van 3 of 4 treden en is denk ik net iets meer dan een meter breed: ideale plek om te kijken wat je daar nu mee kan.

Maar niet alleen het trappetje wordt gebruikt ook maar ook een smalle kleine ruimte bij een nooduitgang. Of bijvoorbeeld een kleine kamer nabouwen op het podium kan gebeuren in deze workshop, waarin je dan een kleine studio nabootst. Deze workshop laat je zien dat je niet altijd een hele grote studio nodig hebt om mooie foto’s te kunnen maken.

Tijdens de twee keer dat ik deze workshops waren Linda en Lisanne.

De resultaten van de workshop ‘Small Spaces’

een indruk van de workshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *