Fotografen

Gavin Hoey

Omdat ik thuis niet een hele grote ruimte had om te fotograferen was ik nog wel eens op Youtube aan het kijken hoe andere fotografen zoiets oplosten. Op een gegeven moment kwam ik daar een reeks video’s ‘Take and make great photography with Gavin Hoey’.

In deze serie liet hij zien dat hij in zijn kleine thuisstudio (lees tuinhuisje) hele gave fotoshoots deed en wat de mogelijkheden zijn voor het fotograferen in een kleine ruimte. Hele praktische oplossingen voor de problemen waar hij tegenaan loopt. In middels zijn er nu zo’n beetje 200 afleveringen in de reeks en volgens mij heb ik ze allemaal wel een keertje gezien.

Enthousiasme

‘In this video I will show you how to ….. in your small home studio’ zo begint hij hij elke video en de manier alleen al waarop hij dit brengt maakt mij al enthousiast om te zien wat er gaat komen. Ik heb heel wat tips en trucs van hem in de afgelopen jaren opgestoken en gebruik deze regelmatig. Als je nieuwsgierig bent geworden klik hier voor complete playlist op Youtube

andere links

Zijn website is https://www.gavtrain.com/ en hierop staan zijn blog, video’s en reviews.
Je kunt zijn werk zien via Instagram: thegavinhoey ,Facebook: Gavtrain of Twitter: Gavin_Hoey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *