Vrij Werk

Toch wat fotograferen tijdens de Corona crisis

We leven nu in een tijd waarbij we toch wel wat beperkingen kennen ten opzichte van 3 maanden geleden. Winkels die dicht zijn, Sportverenigingen gesloten, Scholen dicht, anderhalve meter regel … laten we zeggen: het leven is iets beperkter dan een tijdje terug.

Opdrachten voor fotoshoot zijn er al even niet en met de social distancing en het advies om vooral thuis te blijven, zal het nog wel even gaan duren voordat dit weer op gang gaat komen. Maar soms zie je toch een mogelijkheid om even de ban te breken en voor mij was dit samen met Colin even een kleine fotoshoot in te plannen.

Niks groots, maar gewoon even mijn nieuwe studioruimte thuis inwijden en misschien even naar buiten voor wat leuke foto’s. Vlak bij mij is een mooi natuurgebied, Madestein, en hier kun je met in acht neming van voldoende afstand toch even lekker buiten zijn en ja dan kun je ook wel even wat foto’s maken.

Colin in mijn studio en in Madestein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *