Workshops

Workshop ‘Licht van de klassieke meesters’

Model Claudia #workshop #flash #studiofd #Klassieke_Meesters #vanderhutfotografie #emmeloord #nikon #nikond750 #hensel #hensellighting

In de workshop ‘Licht van de klassieke meesters’ komen belichtingen aan bod zoals de oude meesters hun schilderijen en foto’s maakten …

De verschillende soorten belichtingen worden besproken en gereproduceerd, maar dan wel wel met de technologie en mogelijkheden welke we vandaag de dag voor handen hebben. In deze workshop word er veel gewerkt met flags en dus gaat het heel erg over het spel van licht en schaduw.

Zeer leerzaam

Elke workshop bij Frank is intensief en je steekt er veel van op, maar deze workshop is volgens mij net iets ‘zwaarder’ dan de andere workshops. Het werken met flags luistert heel nauw voor wat betreft welke look je wil neerzetten en hoe je de belichting precies wil laten vallen. Door de flags verder of dichterbij het model te zetten krijg je zachtere of hardere randen van de schaduw. Het is echt een spel van licht en schaduw en dit kan je foto maken of breken of natuurlijk je foto van goed naar super krijgen.

Mijn resultaten van de workshops ‘Licht van de klassieke meesters’

een indruk van de workshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *