Vrij Werk

Fashionshoot met Tweede Kans Loosduinen

#vanderhutfotografie #thehague #nikon #nikond750 #elinchrom #photoshop #flash #TweedeKans #Loosduinen

Twee weken geleden heb ik een fashionshoot gedaan met Marlena, zij is de eigenaresse van een heel leuke vintage kledingwinkel in Loosduinen.

We hadden al een keer afgesproken om wat promotionele foto’s te maken voor haar winkel, maar door drukke schema’s kwam het er elke keer maar niet van. Nu door de corona-perikelen konden we nu wel een gat in onze agenda’s vinden en zijn lekker op een zondagmiddag aan de slag gegaan. Aangezien zij in haar winkel heel veel leuke outfits heeft hangen kwam ze hier in mijn studio aan met 4 grote tassen vol kleding en accessoires.

Unieke looks

In de winkel van Marlena kun je de leukste outfits scoren, maar omdat het allemaal vintage kleding is kun je er wel eens tegen aan lopen dat je iets gezien hebt en je twijfelt, dat je dan een dag later je kans hebt gemist. De winkel heeft elke week nieuwe voorraad en in de etalage staan altijd een paar uniek samengestelde outfits ten toon gesteld. De etalage wordt elke week opnieuw ingericht en komen er weer nieuwe looks en outfits in te staan. Ik kom regelmatig even voorbij lopen en het komt regelmatig voor dat iemand net de outfit uit de etalage heeft aangeschaft en dan mag Marlena weer aan de slag om weer een nieuwe creatie neer te zetten.

Social Media

Tweede Kans Loosduinen is natuurlijk ook op social media actief en hier zie je elke week de nieuwe etalage voorbij komen, het eventuele thema wat actueel is in de winkel en soms ook mooie aanbiedingen! Volg Marlena via facebook op haar pagina https://www.facebook.com/2dekans/

Ook op Instagram https://www.instagram.com/tweedekans_2dehands/ is ze actief en showt ze met grote regelmaat nieuws over haar winkel

De shoot…

Als eerste hebben we een set gedaan met Joy, de hond van Marlena, en het was een lekkere eigenwijs model. Ze vond het maar niks wat we aan het doen waren en dat ze ook nog een een tutu aan moest. Maar ja het leven van een model gaat niet over rozen en alles voor het resultaat Joy.
Nadat Joy haar ‘Moment of Fame’ had gehad, werd zij naar huis gebracht en zijn we daarna door gegaan om nog een paar leuke, mooie looks neer te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *