Video's

10 fotografie ideeën in 100 seconden

Youtube is een grote vergaarbak van allerlei video’s van over de hele wereld. Het kan een mooie bron van inspiratie zijn als je even een keer wat anders wil met je fotografie.

Onderstaande video kwam ik tegen toen ik op zoek was naar wat creatieve inspiratie om mijn (vrij werk) fotografie weer eens een boost te geven. Ik moet zeggen dat ik er wel een aantal uit deze video wil gaan proberen.

Flare/Smoke bomb

Het stukje uit deze video met de flare lijkt me erg gaaf om ook eens uit te proberen, maar waar kun je die in Nederland kopen? Ik heb gezocht en nog nergens kunnen vinden. Wel rookbommetjes via Ali Express en dergelijke site, maar niet van die flares die je vast kunt houden. Althans ik kwam er wel 1 advertentie van tegen, maar dat vond ik toch iets te ver gaan qua prijs.

Dus als iemand een tip heeft dan hoor ik dat graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *